Bij deze shops maak je nog kans op de PlayStation 5 wanneer je de pre-order hebt gemist

Gaming

De PlayStation 5 raakte bij alle Nederlandse webshops binnen een half uur volledig uitverkocht. Sony bood onlangs zijn excuses aan voor het verloop van de pre-order en beloofde nieuwe exemplaren beschikbaar te maken. Het is echter nog steeds onduidelijk of deze consoles ook in Nederland verschijnen, want vooralsnog heeft er nog geen tweede ronde plaatsgevonden. Amazon Nederland gaf via zijn klantendienst te kennen dat de pre-order nogmaals zal worden geopend, echter hebben wij daar onze vraagtekens bij. In de afgelopen weken zijn alle Europese shops van Amazon, behalve Nederland, namelijk al voorzien van nieuwe voorraad.

Lancering PlayStation 5

Sony brengt in Nederland twee varianten van de PlayStation 5 op de markt. Het reguliere model heeft een prijskaartje van €499 en beschikt over een Blu-ray-speler. De Digital Edition kost €399 en met dit model kun je games alleen digitaal aanschaffen in de PlayStation Store, waardoor je voor nieuwe games nagenoeg altijd de hoofdprijs moet betalen. Beide consoles worden op 19 november gelanceerd en waren na de prijsonthulling in september kortstondig beschikbaar voor pre-order.

Geen pre-order bij Coolblue

Er zijn daarnaast partijen die hebben aangegeven niet mee te doen aan de pre-order, omdat ze de aantallen voor release niet kunnen garanderen. Volgens Coolblue zullen de PS5-modellen op 18 november rond het middaguur op hun site worden aangeboden. Gelukkige kopers zullen de bestelde PS5 een dag later ontvangen. BCC heeft eveneens geen pre-order gehouden, maar heeft nog niet bekendgemaakt wanneer het bestellingen gaat accepteren. Verder kunnen we je het advies geven om de onderstaande links te blijven controleren, omdat er nog annuleringen zullen volgen.

Op deze pagina blijven we de status van de verschillende shops in de gaten houden. We hebben verder een notificatiedienst waarbij we alleen een e-mail versturen wanneer de PS5 weer bij een shop is te bestellen. Veel succes met de zoektocht.

PlayStation 5 vanaf €499,99

PlayStation 5 Digital Edition vanaf €399,99

Het kan zijn dat er nog annuleringen volgen, blijf daarom de links in de gaten houden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren