Bèta voor Pro Cycling Manager 2020 gaat 13 april van start en bevat Tour de France

Gaming

NACON en Cyanide hebben vandaag een nieuwe etappe aangekondigd voor Pro Cycling Manager 2020: de lancering van zijn bètafase.

Pro Cycling Manager 2020

Tijdens deze bètafase kunnen spelers het nieuwe Dashboard gebruiken en twee nieuwe functies proberen: Morale-management, dat de prestaties van je wielrenners beïnvloedt, en een nieuw planningsysteem dat automatisch races aan wielrenners toewijst.

De Pro Cycling Manager-bèta loopt van 13 tot 27 april. Registreren kan tussen nu en 9 april. Klik hier om je te registreren voor de gesloten bèta van Pro Cycling Manager 2020.

In Pro Cycling Manager 2020 kunnen spelers de manager worden van een professionele wielerploeg en deze helemaal naar de top brengen door zoveel mogelijk races te winnen. Pro Cycling Manager 2020 bouwt voort op de stevige fundamenten van de voorgangers en laat spelers deelnemen aan alle 21 officiële etappes van de Tour de France en meer dan 230 races – voor een totaal van 650 etappes.

Pro Cycling Manager 2020 komt op 4 juni 2020 beschikbaar voor pc’s.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren