Bekijk hier de launchtrailer van de Harry Potter-game Hogwarts Legacy

Gaming

De officiële launchtrailer van Hogwarts Legacy is vandaag uitgebracht en kan hieronder worden bekeken. Nadat de game van Warner Bros. Games-studio Avalanche  meerdere keren werd uitgesteld, zal de game op 10 februari 2023 eindelijk beschikbaar zijn voor PS5, Xbox Series X|S en Windows. Bezitters van de Deluxe Edition krijgen echter al 72 uur eerder toegang en krijgen toegang tot de magische wereld op 7 februari. Helaas is een fysieke kopie van de Deluxe Edition alleen nog beschikbaar bij NedGame voor €89,99.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een open-wereld actie RPG die spelers meeneemt naar nieuwe en bekende locaties terwijl ze ervaringen beleven en op een gevaarlijke reis gaan om een verborgen waarheid van de Wizarding World bloot te leggen. In de jaren 1800 speel je als een vijfdejaars student op Hogwarts. Sebastian Croft en Amelia Gething zijn de stemopties voor jouw personage, die volledig kan worden gepersonaliseerd. Verder wordt Phineas Nigellus Black, het gehate Slytherin-schoolhoofd van Hogwarts, gespeeld door Simon Pegg.

Avalanche maakte eerder bekend dat de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versie twee verschillende grafische modi zal bieden: een Quality Mode met 30fps en een 60fps Performance Mode. Hogwarts Legacy verschijnt daarnaast ook nog voor de PlayStation 4 en Xbox One op 4 april, gevolgd door de Nintendo Switch op 25 juli.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*