Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Harry Potter-game Hogwarts Legacy

Gaming

Warner Bros. Games heeft vandaag de officiële gameplay onthuld voor Hogwarts Legacy, de nieuwe open wereld actie-rpg die zich afspeelt in de toverwereld rond 1800, ontwikkeld door Avalanche Software. De verhalende video biedt een uitgebreide blik op de gameplay, waaronder aanpasbare personages en de verschillende spreuken, avonturen, missies, locaties en personages die de spelers tegenkomen als leerling van Zweinstein. Daarnaast is de officiële achter-de-schermen-video vertoond, met commentaar van de creatieve geesten achter het spel.

Hogwarts Legacy

De release van Hogwarts Legacy wordt in de zomer van 2022 verwacht. Het wordt uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label van Portkey Games. Het spel komt uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch en pc.

Hogwarts Legacy zit boordevol meeslepende magie en plaatst spelers middenin hun eigen avontuur. Als nieuwe vijfdejaarsstudent met een unieke vaardigheid om krachtige oude magie te gebruiken, beleven spelers een nog niet verschenen verhaal en gaan op een gevaarlijk avontuur om een geheim van de toverwereld te onthullen. Tijdens hun avontuur ontwikkelen ze de vaardigheden van hun personage door krachtige toverspreuken te leren, drankjes te brouwen en magische planten te oogsten, terwijl ze het opnemen tegen dodelijke vijanden. Ontmoet nieuwe vrienden om je te vergezellen, communiceer met leraren en trotseer gevaren die de toekomst van tovenaren bedreigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*