Battlefield 1 komt 8 dagen eerder naar Xbox One

Battlefield 1 werd vorig maand officieel aangekondigd en DICE maakte destijds ook bekend dat de game op alle systemen eerder kan worden gespeeld, echter blijkt dat EA Access-abonnees op de Xbox One nog vroeger met de titel aan de slag kunnen. Daarnaast werd eerder deze week al meer informatie en beelden vrijgegeven van Battlefield 1 tijdens het EA Play-evenement, dat afgelopen zondag plaatsvond.

Battlefield 1

Iedereen met een Xbox One en een EA Access-abonnement kan op 13 oktober beginnen met het spelen van Battlefield 1. De game wordt wereldwijd op 21 oktober gelanceerd voor de PlayStation 4, Xbox One en pc of 18 oktober wanneer je besluit een pre-order te plaatsen voor de Deluxe Edition. Het is nog onbekend hoeveel uren EA Access-leden toegang krijgen tot de game, maar doorgaans gaat het om een uur of 10.

Voor de release van de uiteindelijke versie zal er nog een open bètatest worden georganiseerd voor Battlefield 1. Deze bèta zal voor spelers van elk platform beschikbaar zijn en vereist geen pre-order. Een specifieke datum is nog niet bekendgemaakt, echter houdt DICE het momenteel op later deze zomer. Inschrijven voor de Battlefield 1 bèta doe je hier. In de tussentijd kun je je vermaken met de bovenstaande video, waarin gameplaybeelden zijn te zien van een gevecht tussen 64-gamers, waarin we zien dat klassieke features als spectator mode en een killcam weer aanwezig zijn.

Uit de video blijkt dat de verwoesting van de omgeving ten opzichte van eerdere Battlefield-games weer is opgeschroefd. Verder maakte DICE bekend dat Battlefield 1 dynamische weersomstandigheden krijgt, waardoor ieder gevecht volledig anders kan uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan verslechterd zicht tijdens een storm of aan de uitwerking van gifgassen wanneer de wind sterk is op komen zetten.

Battlefield 1 is nu beschikbaar voor pre-order bij Bol.com vanaf 54,99 euro. De game verschijnt op 21 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Reserveer Battlefield 1, ontvang het Hellfighter Pack en krijg 7 dagen eerder toegang tot een map die later in 2016 wordt uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*