Battlefield 1 bèta staat op punt van beginnen

Gaming

De Battlefield 1 bèta staat op het punt van beginnen: vanaf dinsdag, 30 augustus kunnen Battlefield Insiders aan de slag met de game, terwijl de open bèta op 31 augustus van start gaat. De bèta is beschikbaar voor iedereen met een PlayStation 4, Xbox One of pc.

Battlefield 1 bèta

Om morgen aan de slag te kunnen met de Battlefield 1 bèta moet je in het bezit zijn van een Insider-account, ben je nog niet in het bezit van een account dan val je helaas buiten de boot. Gamers konden zich toch 21 augustus registreren om een selectie te maken uit de drie platformen. De codes voor Battlefield Insiders worden per mail verstuurd en we verwachten dat je ze later vandaag zal ontvangen.

Op 31 augustus gaat de open Battlefield 1 bèta van start en dat betekent dat je geen code nodig bent om te spelen. De bèta kan worden gevonden in de PlayStation Store, Xbox Store en Origin voor pc. Het is nog niet exact duidelijk hoe groot de Battlefield 1 bèta is, maar volgens een recent rapport is de Xbox One-versie 6GB groot en het ligt voor de hand dat de bestandsgrootte voor de andere platformen niet veel verschilt.

De Battlefield 1 bèta vindt plaats in de Sinai Desert-map, die gevechten met paarden bevat, dodelijke gepantserde treinen, vliegtuigen en meer. Er zijn twee modi beschikbaar: Conquest en Rush en er is ondersteuning aanwezig voor 64 spelers. Onduidelijk is op het moment nog wat de systeemeisen zijn voor de pc en of er op een later moment nog andere modi en maps worden toegevoegd.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Speel je op de pc dan kun je bij Cdkeys.com eveneens de digitale versie voor Origin aanschaffen voor slechts 38,95 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*