Battlefield 1 bèta eindigt donderdag, 8 september

Gaming

EA heeft op maandag aangekondigd dat de Battlefield 1 bèta op donderdag, 8 september tot een einde komt. Daarnaast voerde de ontwikkelaar een verandering door met betrekking tot de duur van een potje Conquest.

Battlefield 1 bèta

De update voor de Battlefield 1 bèta schakelt de ronde timer uit in de Conquest-modus. Een ronde kan daardoor alleen nog worden beslist op basis van punten. Er werden geen wijzigingen aangekondigd voor de andere modus, Rush genaamd.

Op 30 augustus werd de Battlefield 1 bèta gelanceerd voor Battlefield Insiders en een dag later kon iedereen aan de slag met de game. Tot vandaag was het om onbekende redenen nog onduidelijk wanneer de bèta zou eindigen. Een exact tijdstip hebben we ook nog niet gekregen van EA, maar we weten inmiddels wel dat de bèta op donderdag, 8 september zal eindigen.

Mocht je de bèta nog niet hebben geprobeerd, dan ben je helaas te laat om de dogtag nog te verdienen. Deze wordt alleen uitgedeeld aan deelnemers die rang 15 hebben bereikt en de bèta op vier verschillende dagen hebben gespeeld.

De Battlefield 1 bèta vindt plaats in de Sinai Desert-map, die gevechten met paarden bevat, dodelijke gepantserde treinen, vliegtuigen en meer. Er zijn twee modi beschikbaar: Conquest en Rush en er is ondersteuning aanwezig voor 64 spelers. Onduidelijk is op het moment nog wat de systeemeisen zijn voor de pc en of er op een later moment nog andere modi en maps worden toegevoegd.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Speel je op de pc dan kun je bij Cdkeys.com eveneens de digitale versie voor Origin aanschaffen voor slechts 38,95 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*