‘Batman: Arkham Legacy is nieuwe game van Rocksteady Studios’

Gaming

De volgende Batman-game wordt mogelijk als Batman: Arkham Legacy uitgebracht. De doorgaans goed geïnformeerde Twitter-gebruiker @New_WabiSabi, die een reeks E3 2019-geruchten correct voorspelde en naar verluidt door Nintendo is gedreigd om deze informatie offline te halen, publiceerde de naam.

Volgens Comics Movie-insider Thomas Polito kloppen de geruchten over Batman: Arkham Legacy.

Batman: Arkham Legacy

Uit de tweet van de bron kunnen we twee dingen opmaken: de game zal Batman: Arkham Legacy worden genoemd en de hele Batman-familie zal speelbaar zijn. Het lijkt daardoor een game te gaan worden met een ensemble van helden, allemaal met verschillende vaardigheden, upgrades en outfits.

WB Games Montreal publiceerde in september een reeks teasers voor een nieuwe Batman-game, waardoor velen geloofden dat een onthulling niet lang op zich zou laten wachten. Tot op heden is daar nog geen sprake van, hoewel de laatste geruchten suggereren dat de presentatie in december zal plaatsvinden.

Sinds vorige maand heeft de studio volkomen geen nieuwe informatie naar buiten gebracht, wat vreemd is, omdat de activiteit leek te suggereren dat een onthulling op korte termijn zou volgen. Er is geen twijfel dat een er een nieuwe Batman-game in ontwikkeling is, maar wanneer de game zal verschijnen is nog steeds de grote vraag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*