EA brengt Anthem begin 2019 naar Xbox One, PlayStation 4 en pc

Gaming

Het gerucht deed vorige week al de ronde, maar vandaag bevestigde EA het slechte nieuws: Anthem wordt niet in 2018 uitgebracht. De volledig nieuwe game van ontwikkelaar BioWare, bekend van Dragon Age en Mass Effect, staat nu gepland voor 2019. Overigens claimt de uitgever dat het geen vertraging betreft.

Anthem uitgesteld

EA deelde het nieuws met The Wall Street Journal, terwijl Kotaku eerder deze maand al naar buiten bracht dat Anthem vertraging had opgelopen. Volgens EA-cfo Blake Jorgensen is dit echter onwaar, hoewel er op de officiële website nog altijd wordt gesproken over een lancering in de herfst van 2018.

Waarom Anthem later dan verwacht verschijnt is niet helemaal duidelijk. Bronnen van Kotaku claimen dat de ontwikkeling niet vlekkeloos zou verlopen, terwijl EA in een verklaring aangeeft dat het de game in een minder drukke periode wil uitbrengen. EA voegde onlangs de uitvoerend producent van Dragon Age, Mark Darrah, toe aan het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de game. Dit soort late veranderingen suggereren dat EA niet tevreden is hoe het project momenteel verloopt.

Anthem verschijnt begin 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren