.

Android-versie Fortnite krijgt uiteindelijk ook 60 fps-modus

Gaming

Epic Games heeft naar buiten gebracht dat Android-spelers in de toekomstig ondersteuning kunnen verwachten voor 60 frames per seconde. Op dit moment zijn alleen de iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR en de nieuwe iPad Pro in staat om deze framerate te halen. De ontwikkelaar zegt op dit moment samen te werken met fabrikanten van Android-smartphones om dit mogelijk te maken.

Fortnite voor Android

“We weten dat Android-spelers nieuwsgierig zijn of ze dezelfde verbeteringen zullen zien”, aldus Epic Games. “Hoewel we momenteel geen tijdlijn hebben, werkt het team samen met telefoonfabrikanten aan Android-optimalisaties, waarmee we hopelijk 60 frames per seconde kunnen ondersteunen op bepaalde high-end Android-apparaten.”

Volgens Epic Games is het toevoegen van een 60 fps-modus niet zo eenvoudig als het toevoegen van de optie aan een menu. “We hebben uitgebreide testen doorlopen om ervoor te zorgen dat Fortnite Mobile deze hoge framerate kan vasthouden voor een aantal wedstrijden zonder oververhitting of een verslechtering van de prestaties”, zo luidt het bericht. “Een hoge framerate is geweldig, maar als het slechts een paar minuten duurt, is het niet logisch.”

Daarnaast maakte de ontwikkelaar deze week bekend dat Fortnite Season 7 op 6 december van start gaat. Op Twitter bevestigde Epic Games dat de nieuwe map een winterthema krijgt met sneeuw en ijs. Verder zal het nieuwe seizoen weer nieuwe items, locaties en challenges naar de game brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren