Bekijk alle E3-trailers van de nieuwste Bethesda-games

Gaming

De E3-presentatie van Bethesda zat bomvol met nieuwe trailers voor titels waar iedere gamer naar uitkijkt, waaronder Fallout 76, Rage 2, Doom Eternal en The Elder Scrolls VI. Mocht je het evenement hebben gemist, dan hebben wij hier voor jou een overzicht met alle trailers die werden getoond.

The Elder Scrolls VI

Bethesda heeft op de E3 een nieuw deel in The Elder Scrolls-serie aangekondigd. The Elder Scrolls VI bevindt zich momenteel in pre-productiefase en de vrijgegeven trailer toont alleen landschap, zonder verdere details over de game.

Starfield

Starfield is een nieuwe franchise en Bethesda Game Studios noemt de game een space epic. In de teaser krigen we een planeet met een ruimteschip te zien. Verdere details zijn er nog niet beschikbaar.

Fallout 76

Fallout 76 is een prequel met singleplayer- als multiplayer-elementen. De game verschijnt op 14 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Er komt bovendien ook nog een gelimiteerde Fallout 76 Power Armor Edition met draagbare T51 Power Armor Helmet.

Doom Eternal

Doom Eternal is een vervolg op het in 2016 uitgebrachte Doom. In Doom Enternal worden spelers geconfronteerd met twee keer zoveel demonen als bij zijn voorganger. De game bevat klassieke en nieuwe monsters die je als speler kan vernietigen met nieuwe krachtiger wapens en andere hulpmiddelen.

Rage 2

De nieuwste gameplaybeelden van Rage 2 geven je een idee van de hectische wereld waarin jij alles over hoop kan schieten. Je speelt als de enige overgebleven ranger Walker en uit de beelden blijkt dat je in alles kan rijden wat je ziet. Verder zijn de wapens volledig aan te passen en beschikt Walker over een aantal unieke vaardigheden die goed van pas komen in de strijd tegen de mutanten.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood is de volgende game in de beruchte Wolfenstein-serie. Wolfenstein: Youngblood wordt een coöperatieve game waarin de dochters van Anya en BJ op zoek gaan naar hun vader.

Prey Mooncrash-dlc

Bethesda maakte bekend dat de Mooncrash-dlc voor Prey per direct beschikbaar is. De uitbreiding is los verkrijgbaar voor 20 euro of gratis te downloaden wanneer je in het bezit bent van Prey Digital Deluxe. In Mooncrash neem je de rol aan van hacker Peter en moet achterhalen waarom de communicatie in een spionagesatelliet is gestopt.

https://www.youtube.com/watch?v=ySVBHI2OeAg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*