Alle grafische instellingen in Battlefield 1 vergeleken

De YouTube-gebruiker Arekkz Gaming is enige tijd geleden door DICE uitgenodigd voor de gesloten alfaversie van Battlefield 1 en dankzij een nieuwe video hebben we een beter idee gekregen hoe de game eruit ziet op verschillende instellingen. Op de pc zijn er vier presets, een verzameling instellingen die je in een keer kan toepassen, aanwezig: laag, gemiddeld, hoog en ultra.

Battlefield 1

We kunnen er een heel verhaal over schrijven, maar we raden iedereen zeker aan om de bovenstaande video even te checken en te genieten van de beelden op ultra, die er in onze ogen geweldig uitzien. Het is nog niet geheel duidelijk welke grafische kaart je nodig bent om Battlefield 1 vloeiend te draaien op ultra, echter weten we dat Arekkz Gaming beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1080, de snelste kaart die er op dit moment is.

Daarnaast kunnen de beelden van Battlefield 1 ook als een barometer worden gebruikt voor de consolesversies. Doorgaans is de grafische kwaliteit van de Xbox One en PlayStation 4 het best te vergelijken met een pc game op gemiddelde instellingen. Het goede nieuws is dat gebruikers dit zelf nog voor de release kunnen ervaren, want DICE kondigde tijdens de E3-gamebeurs aan dat de open Battlefield 1 bèta later deze zomer van start gaat, meer informatie over de exacte data wordt op korte termijn verwacht.

Electronic Arts brengt Battlefield 1 op 21 oktober officieel uit voor de PlayStation 4, Xbox en pc. De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Kies voor je de Deluxe Edition, dan kun je op 18 oktober al aan de slag met de game. Iedereen met een Xbox One en EA Access-abonnement kan zelfs op 13 oktober beginnen met spelen, hoewel het hier doorgaans gaat om maximaal 10 speluren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*