.

Aanbieding: Nintendo Switch kopen? Nu met Mario Kart 8 Deluxe voor slechts 319 euro

Gaming

De Nintendo Switch is vrijwel nooit in de aanbieding, maar Game Mania heeft vandaag een uitstekende aanbieding voor iedereen die nog op zoek is naar het perfecte cadeau voor sinterklaas of kerst. Nintendo heeft namelijk de Mario Kart 8 Deluxe-bundel in Nederland in beperkte oplage uitgebracht en deze is bij Game Mania te koop voor slechts 319 euro, terwijl Mario Kart 8 Deluxe los voor meer dan 50 euro wordt aangeboden.

→ Uitverkocht, maar voor 349 euro nog te koop bij MediaMarkt en Wehkamp (7,50 euro korting met kortingscode DF37WAHR)

Update: op Bol.com is nu een Nintendo Switch-console met Mario + Rabbids Kingdom Battle te koop voor 329 euro. Verder kun je nog kiezen uit de uitgebreide Diablo III-bundel met onder andere een travelcase voor 344 euro. Fan van de Pokémon-serie? Op Amazon.de zijn de Pokémon Let’s Go Eevee- en Pikachu-bundels beschikbaar voor 344 euro (gratis levering, betaling met iDEAL mogelijk).

De bundel bevat een Nintendo Switch-systeem, twee Joy-Con-controllers (Neonrood/Neonblauw) en een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe, dus alles wat twee spelers nodig hebben om meteen samen te kunnen racen. Door nog twee, apart verkochte Joy-Con-controllers toe te voegen, kunnen vier spelers tegelijk racen. En omdat de Nintendo Switch je altijd, overal en met iedereen laat spelen, kun je racen op het grote tv-scherm thuis, achter in de auto, of waar je maar trek krijgt om van de race-actie te genieten.

In Mario Kart 8 Deluxe nemen beroemde personages uit de Super Mario-serie, zoals Mario, Luigi, Peach en Bowser, samen met personages uit andere populaire Nintendo-series, zoals Link uit The Legend of Zelda, de Inklings uit de Splatoon-serie, en Isabelle uit de Animal Crossing-serie, deel aan races binnen en buiten de grenzen van het Paddenstoelenrijk. Daarbij kunnen coureurs speciale voorwerpen gebruiken om hun rivalen te hinderen, zoals de superster die spelers korte tijd onkwetsbaar maakt, en het beruchte blauwe Spiny-schild dat automatisch de speler in de eerste positie opzoekt en aanvalt. Voor extra hectiek en spektakel zijn er ook antizwaartekachtzones die coureurs over muren, watervallen en plafonds laten racen. Door in deze zones te botsen, krijgen spelers een prettige stoot extra snelheid.

1 Reactie

  1. Ik wil het graag kopen wil alleen weten op welke serie nr ’t draait 3 letters en eerste 6 a 7 cijfers kunt u dat opschrijven dan weet ik welke serie ik ga bestellen

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren