.

Aanbieding FIFA 19: vanaf €44,99 bij Ah.nl

Gaming

FIFA 19 werd een kleine twee weken geleden uitgebracht en mocht je de game nog niet hebben aangeschaft, dan heeft de Albert Heijn momenteel een mooie aanbieding voor je. Nieuwe klanten krijgen namelijk 10 euro korting op hun eerste bestelling en dat betekent dat FIFA 19 voor de PlayStation 4 op dit moment voor €49,99 euro is te verkrijgen of €44,99 voor de Nintendo Switch-versie. De Albert Heijn is daarmee de goedkoopste aanbieder van FIFA 19 in Nederland.

Het minimum bestelbedrag in combinatie met de actiecode is 70 euro bij thuisbezorgen en 40 euro bij een Pick up Point. Je zal daarom moeten kiezen om extra boodschappen toe te voegen of één euro extra betalen voor het ophalen van FIFA 19 bij een Pick up Point. Voer tijdens de bestelling de actiecode KRTRC21018 in. Je kan nog tot en met 26 oktober 2018 profiteren van de actie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren