.

Microsoft livestream: onthulling Windows 10 ‘Redstone 2’ en AIO Surface

Besturingssystemen Computer

Het Microsoft October Evenement met aandacht voor de toekomst van Windows 10 gaat vanmiddag om 16:00 Nederland tijd van start. De verwachting is dat het bedrijf uit Redmond een geheel nieuwe all-in-one Surface-pc en de volgende Windows 10-update, codenaam Redstone 2, gaat introduceren. Volgens de laatste geruchten worden de Surface Phone, Surface Pro 5 en de Surface Book 2 pas in 2017 aangekondigd.

Livestream Microsoft October Event

Vorig jaar hield het bedrijf een vergelijkbaar evenement waar het destijds de Surface Pro 4 en Surace Book presenteerde. Deze keer verwachten we dat het bedrijf enkele nieuwe features gaat tonen van de volgende grote Windows 10-update ‘Redstone 2’, hoewel de nadruk vermoedelijk zal liggen op de nieuwe Surface hardware. In 2015 wist Microsoft ons nog te verrassen met de Surface Book, een laptop met een afneembaar touchscreen, maar dit jaar zijn er al enkele geruchten verschenen over de all-in-one Surface-pc, codenaam Cardinal.

Voor de all-in-one Surface zou Microsoft eveneens een Surface Keyboard en Surface Mouse hebben ontwikkeld. Daarnaast worden de bestaande Surface Pro- en Book-modellen mogelijk voorzien van nieuwe hardware, hoewel we niet verwachten dat er een geheel nieuw ontwerp zal worden getoond.

Ben je benieuwd naar de toekomst van Microsoft, dan kun je het evenement via de livestream op de officiële website volgen. Het evenement gaat op woensdag, 26 oktober om 16:00 Nederlandse tijd van start.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren