All-in-one Surface PC wordt mogelijk als Surface Studio geïntroduceerd

Computer

De verwachting is dat Microsoft aankomende woensdag een geheel nieuwe all-in-one computer gaat onthullen, maar tot op heden is er nog relatief weinig informatie over de nieuwe lijn verschenen. Enkele nieuwe handelsmerken lijken ons echter wel een idee te geven onder welke naam de all-in-one pc’s worden geïntroduceerd.

Surface Studio

In een van de handelsmerken wordt namelijk verwezen naar een computer met de naam Surface Studio, een product dat nog nooit door Microsoft is aangekondigd. Het sluit in ieder geval goed aan bij de geruchten dat het bedrijf Redmond de woonkamer wil veroveren met mogelijk meer dan alleen een all-in-one computer. De aanvraag voor het handelsmerk werd door een bedrijf uit Slovenië ingediend, echter is dat een tactiek die vaker wordt toegepast om bepaalde plannen geheim te houden.

Overigens zijn er ook nieuwe handelsmerken ontdekt die gerelateerd zijn aan andere producten van Microsoft, waaronder de ‘Surface laptop’. Vermoedelijk wil het bedrijf voorkomen dat een ander bedrijf deze naam wil gebruikt, want Microsofts eigen laptop kennen we als de Surface Book.

Volgens verschillende bronnen wordt de Surface PC of Surface Studio in drie verschillende formaten aangeboden, en zullen ze qua prijs en specificaties de concurrentie moeten aangaan met de iMac-serie van Apple. Microsoft heeft voor deze nieuwe pc’s ook nieuwe accessoires ontwikkeld, waaronder de Surface Mouse en het Surface Keyboard.

Andere Surface-apparaten, zoals de Surface Book 2 en Surface Pro 5, zouden pas in de lente van 2017 worden aangekondigd. Verder wordt er woensdag nog een nieuwe Windows 10-smartphone van Alcatel verwacht. De Surface Phone, waarover we al meerdere keren hebben gesproken, zou pas volgend jaar of in 2018 worden geïntroduceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*