.

Windows 10 Creators Update wordt in april uitgerold

Besturingssystemen

De Windows 10 Creators Update (Redstone 2) is momenteel nog steeds in ontwikkeling en volgens de laatste geruchten streeft Microsoft naar een release in april, mits het testen en het verhelpen van bugs volgens plan verloopt. Het bedrijf uit Redmond blijft zijn lippen stijf op elkaar houden over de start van de uitrol van de Creators Update echter onthulde Dell, een van de belangrijkste partners van Microsoft, dat het de bedoeling is dat de update in april verschijnt.

Windows 10 Creators Update

Release in april

Er zijn momenteel nog geen verdere details bekend, maar als de Windows 10 Creators Update, codenaam Redstone 2, in apil wordt gelanceerd dan is het aannemelijk dat het om versie 1704 gaat. De afgelopen updates corresponderen namelijk altijd met de maand en het jaartal waarin de update wordt uitgerold. Tot op heden werd ervan uit gegaan dat build 1703 de definitieve versie zou zijn, maar het lijkt er nu toch op dat Microsoft de release met een maand heeft moeten uitstellen.

De informatie van Dell achten wij betrouwbaar, omdat het bedrijf deze informatie rechtstreeks van Microsoft ontvangt, zodat het zich kan voorbereiden op de veranderingen. De Creators Update kan inmiddels worden getest wanneer je je hebt ingeschreven voor het Windows Insider-programma; een nieuwe preview-build zal naar verwachting binnen enkele dagen verschijnen.

Daarnaast zijn er bronnen die suggereren dat Microsoft plannen heeft om tegelijkertijd nieuwe hardware te onthullen. Het zou mogelijk gaan om de volgende generatie Surface Pro- en Book-modellen, die uit de doos op de Creators Update draaien. De Surface Pro 5 en Surface Book 2 werden niet in het laatste kwartaal van 2016 aangekondigd en de verwachting is dat de onthulling van beide apparaten dit jaar zal plaatsvinden. Wij achten het echter aannemelijker dat het tweetal rond het einde van het jaar wordt geïntroduceerd, net zoals hun voorgangers. Beide apparaten zullen worden aangedreven door de nieuwe Kaby Lake-processors van Intel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren