.

Afbeeldingen tonen opvolger Surface Pro 4

Besturingssystemen

Op 23 mei zal Microsoft in Shanghai, China een verbeterde versie van de Surface Pro 4 gaan onthullen. Het hybride systeem krijgt geen nieuw ontwerp en verschilt alleen intern van het huidige model. De doorgaans goed geïnformeerde telecominsider Evan Blass publiceerde op VentureBeat alvast enkele afbeeldingen van opvolger van de Surface Pro 4, die onder de naam Surface Pro op de markt wordt gebracht.

Surface Pro

Geen Surface Pro 5

Het gaat zoals eerdere geruchten al suggereerden niet om een nieuw ontwerp, want de Surface Pro ziet er exact hetzelfde uit als zijn voorganger, die eind 2015 samen naast de Surface Book werd geïntroduceerd. Blass claimt overigens ook dat er geen plannen zijn om in China een opvolger van de Surface Book te onthullen.

De nieuwe Surface Pro zal worden aangedreven door de Kaby Lake-processors van Intel en er zijn nieuwe kleuren voor de stylus en optionele Type Covers, die vergelijkbaar – maar niet identiek – zijn met het palet van de vorige maand geïntroduceerde Surface Laptop. Verder beschikt de Surface Pro over een 3,5mm-koptelefoonaansluiting, een mini-displayport en een usb-poort van het type A. Microsoft zegt dat het vanwege compatibiliteitsredenen met bestaande accessoires nog geen gebruik maakt van usb-c.

Op dinsdag 23 mei vindt er een Microsoft event plaats in Shanghai waarbij de nieuwste technologieën van Microsoft worden gepresenteerd. Op deze microsite kun je de livestream van het event volgen. Deze zal beginnen om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 14:15 uur Nederlandse tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren