‘Nieuwe iMac, AirPods en Apple TV 4K kunnen ieder moment worden aangekondigd’

Besturingssystemen

De Apple TV 4K krijgt volgens de doorgaans goed geïnformeerde Jon Prosser op zeer korte termijn een upgrade. Het nieuwe model krijgt een Apple A12X-soc en kan worden geconfigureerd met 64GB of 128GB opslagruimte. Prosser claimt daarnaast dat Apple ook op het punt staat om een nieuwe iMac en AirPods te introduceren.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Apple werkt aan een nieuwe Apple TV met een A12-soc, echter was het nog onduidelijk om welke variant het zou gaan. De A12X-soc van Apple is een chip die we nog kennen van de vorige generatie iPad Pro-modellen, hoewel de nieuwe A12Z alleen een extra ingeschakelde gpu-core heeft. De Apple TV 4K met codenaam Neptune T1125 verschijnt vermoedelijk in twee configuraties: 64GB of 128GB opslagruimte. Het ontwerp zou ongewijzigd blijven.

Een releasedatum is nog onbekend, maar de settopbox zou ieder moment kunnen worden onthuld. Het is nog niet bekend was de Apple TV gaat kosten, hoewel het voor de hand ligt dat Apple de prijzen gaat hanteren van de bestaande modellen. Het oude model zal in dat geval een prijsverlaging krijgen of in zijn geheel verdwijnen.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren