MediaMarkt MerkenMarkt dag 2: Apple- en AEG-producten in de aanbieding

Apple Besturingssystemen

Het is dinsdag en dat betekent dat de tweede dag van de MediaMarkt MerkenMarkt is aangebroken. Op dinsdag 24 juli heeft de MediaMarkt twee deals voor ons, die geldig zijn tot en met 23:59. Het gaat ditmaal om de MacBooks van Apple en alle producten van AEG. De MerkenMarkt loopt tot en met zondag 30 juli en gedurende deze periode scoor flinke kortingen op nog heel veel andere merken.

MediaMarkt MerkenMarkt

Op iedere dag van de week zijn er producten van verschillende topmerken in de aanbieding. De superdeals zijn slechts 24 uur geldig, waardoor je niet te lang moet wachten met het nemen van een beslissing. Alle aanbiedingen zijn dagaanbiedingen die op de dag zelf geldig zijn van 00:00 – 23:59.

Op dinsdag zijn de volgende merken in de aanbiedingen tijdens de MerkenMarkt:

De site toont de normale prijzen, in je winkelmandje wordt de korting verrekend. Dit betekent dat de MediaMarkt de prijzen met de concurrentie blijft vergelijken, waardoor je kan rekenen op uiterst scherpe deals. Consumenten die vorige week een product hebben waar nu korting op zit, kunnen dit voordeel echter helaas niet claimen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*