Unplugged Performance toont prachtige Tesla Model S met S-APEX-upgrade

Auto's Besturingssystemen

Unplugged Performance heeft op SEMA hun nieuwste upgradepakket voor de Tesla Model S gepresenteerd. De S-APEX voor de Tesla Model S is een prachtige bodykit met race-wielophanging en meer.

Tesla S P100D met S-APEX

Het bedrijf heeft al verschillende aftermarket-upgrades en -accessoires voor de auto’s van Tesla ontwikkeld, maar het is bij Unplugged Performance nu ook mogelijk om je auto volledig te upgraden. Het S-PEX-pakket bestaat uit een lichtgewicht koolstofvezelbody, race-wielophanging, grotere carbon-keramische remmen, ultralichte wielen en een volledig op maat gemaakt interieur.

Hier zijn een aantal foto’s te zien van de Tesla Model S met het S-APEX-pakket:

De bodykit bestaat uit 19 stukken carbon, die de totale breedte van de auto vergroot met veertig millimeter per hoek. Door de auto te verbreden kunnen er ook banden met een grotere breedte (tot 335 mm aan de achterkant) worden geïnstalleerd voor betere prestaties. Er kan een keuze worden gemaakt uit een scala van ultralichte velgen in 19-, 20- en 21-inch. De auto op de foto’s is uitgerust met 20-inch velgen (elk wiel weegt slechts 7,6 kilo).

Tesla S P100D-eigenaren kunnen ook het Unplugged Performance’s Super-light Carbon Ceramic-remsysteem kiezen voor meer remvermogen en een gewichtsvermindering van 9 kilo. De auto sprint nog steeds van 0 naar 100 in minder dan drie tellen. Volgens Unplugged Performance kan het weggedrag worden verbeterd door een nieuwe ophanging te installeren, die op maat is gemaakt voor de auto, maar volledig compatibel is met het in hoogte verstelbare luchtveersysteem van Tesla. Alle veranderingen worden bovendien getest op compatibiliteit met de systemen van Tesla, zodat ze bestaande functies, zoals Autopilot, niet beïnvloeden.

Ten slotte is het interieur onder handen genomen. Unplugged Performance heeft hiervoor veelvuldig gebruikgemaakt van handgekozen premium leer en extra accenten met alcantara. Naast de op maat gemaakte bekleding hebben verschillende delen ook nog een afwerking van echt carbon gekregen. De installatie van het S-APEX-pakket wordt helaas alleen gedaan in Californië. De prijzen voor de bodykit, velgen en installatie beginnen vanaf 50.000 dollar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*