Porsche 911 met iPhones als remblokken blijkt slecht idee

Schermafbeelding 2015-08-11 om 16.42.27Ik moet bekennen dat ik niet veel verstand van auto’s heb, desondanks weet ik wel dat het niet verstandig is om de remblokken van een Porsche 911 te vervangen met vier iPhones. Toch zijn er blijkbaar mensen die dagelijks rondlopen met dit idee, want de mannen achter het YouTube-kanaal EverythingApplePro hebben de remblokken van de Porsche verwijderd en ze vervangen met een aantal iPhone 5S en iPhone 4S toestellen.

Tijdens de introductie stelt hij de vraag of het mogelijk is om de Porsche te stoppen op 30, 65 en 100 km/uur met alleen de iPhones als remblokken. Daarnaast vraagt hij zich af of de iPhones naderhand nog zullen functioneren. Waarschijnlijk is deze vraag eenvoudig beantwoorden zonder het zien van de video, maar dat neemt natuurlijk direct het plezier weg. Enjoy!

Ons advies? Probeer dit niet thuis.

[sc:inpost-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*