Xiaomi M2S 200.000 keer verkocht in 45 seconden

Archief

xiaomi-1Dat de smartphones van Xiaomi populair zijn is inmiddels wel duidelijk, maar het verkooprecord van vandaag is simpelweg indrukwekkend te noemen. Het bedrijf zette vandaag namelijk 200.000 Xiaomi M2S smartphones in de verkoop, en in slechts 45 seconden waren ze allen uitverkocht.

Specificaties Xiaomi M2S

De Xiaomi M2S is voor zijn prijs een indrukwekkend product. Het heeft namelijk de beschikking over dezelfde 1,7GHz quad-core Snapdragon 600-soc van Qualcomm die ook te vinden is in de Samsung Galaxy S4 en HTC One. Volgens Xiaomi moet de M2S de Galaxy S4 in benchmarks zelfs achter zich laten. Eerder schreven we al dat de M2S een score behaalde van 25.913 punten in AnTuTu, maar sindsdien is er al een Galaxy S4 voorbij gekomen met een score van 27.000 punten.

Verder heeft de telefoon 2GB aan RAM en een 4,3-inch scherm met een 720p resolutie. Op het 16GB model is een 8-megapixel camera te vinden, terwijl er op de achterkant van het 32GB model een 13-megapixel camera is gebruikt.

Voor een prijs van 1999 Yan (€249) ben je al in bezit van het 16GB model, wil je toch iets meer opslagruimte en een betere camera dan betaal je 2299 (€285) Yuan voor het 32GB model. Gezien de prijzen is het dan ook niet verassend om te zien hoe populair de Xiaomi M2S is. De volgende stap voor Xiaomi zal nu zijn om de smartphones wereldwijd uit te brengen, want het bedrijf zou zich weleens kunnen ontpoppen als een directe concurrent van Samsung, Apple, Sony en HTC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*