Vier must-have camera accessoires voor de iPhone 3G, iPhone 3GS en iPhone 4

Archief

De iPhone 4 is hard op weg om een van de meest populaire camera’s in de wereld te worden. Dit is deels te wijten aan de geweldige kwaliteit van de camera, maar ook dankzij de software die beschikbaar is zoals Instagram, een foto filter applicatie dat het delen van foto’s nog makkelijker maakt.

Het is daardoor niet verwonderlijk dat de iPhone 4 de meest populair telefoon is op Flickr: iPhone-gebruikers uploaden bijna 80.000 foto’s per dag.

Wil je kwaliteit van je camera nog een stukje opschroeven, of wil je iets speciaal doen dan zijn hier de vier interessantste camera-accessoires voor de iPhone.

OWLE Bubo
Action Life Media’s OWLE Bubo is een solide aluminium toevoeging voor de iPhone camera, het heeft een stabilisator en een verwisselbare 37mm macro lens, vier bevestigingspunten om de camera te monteren op een statief. De Bubo is beschikbaar voor de iPhone 3G en 3GS ($160) en voor de iPhone 4 en iPod Touch 4G ($170).

Kogeto Dot
Neem 360-graden panorama video’s met de Kogeto Dot, een gratis applicatie voor de accessoires is beschikbaar in de App Store. De Dot is beschikbaar vanaf eind september ($79) en komt in de volgende kleuren: zwart, groen, roze of rood.

Olloclip
De Olloclip is een drie in een camera lens voor de iPhone 4, en heeft ondersteuning voor fish-eye, wide-angle en een macro lens in een pakket. De lens clip je aan de zijkant van de iPhone vast, en zal niet gaan werken als je gebruikt maakt van een case of screen protectors. De Olloclip is beschikbaar in zwart of rood en kost ($70).

Photojojo SLR Mount
Photojojo biedt twee mounts aan die je kunt gebruiken om je Canon EOS of Nikon SLR lens op je iPhone 4 te plaatsen. Ze waarschuwen je dat je iPhone licht moet aan aanpassen om te lens in sync te krijgen bij het scherpstellen van het onderwerp op de foto. De SLR mount is de duurst van de vier met ($250).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*