Vertaal woorden en tekst met Siri tweak, Lingual

Archief

Afgelopen vrijdag werd de eerste iOS 5 jailbreak van de iPhone 4S en iPad 2 uitgebracht, sindsdien komen er steeds meer Siri tweaks beschikbaar. Lingual is een van de eerste 3rd party plug-ins voor AssistantExtension. Met Lingual is het mogelijk om zinnen of tekst te vertalen in een groot aantal talen, de tweak maakt gebruikt van Siri en is een ideale oplossing voor reizigers of studenten die bezig zijn een taal te leren.

Het is indrukwekkend om te zien hoe snel ontwikkelaar iets kunnen maken in minder dan een week na de jailbreak voor de iPhone en iPad, en dit is zeker een van de betere tweaks die we hebben gezien voor Siri.

De tweak ondersteunt ook een groot aantal landen, 30 in totaal waaronder de volgende: Arabisch, Tsjechisch, Deens, Duits, Ests, Fins, Frans, Nederlands, Grieks, Hebreeuws, Haïtiaans, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Litouws, Lets, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees, en Chinees.

Na het installeren van de tweak kunnen gebruikers Siri vragen om een tekst te vertalen, je moet hiervoor de volgende zin gebruiken: “translate [zin/woord] to [taal]” of “what’s [zin/woord] in [taal]”, Nederlands wordt zoals je misschien al wel weet nog niet ondersteunt door Siri.

Om de Lingual tweak te gebruiken is het vereist dat gebruikers ook de AssistantExtensions app hebben geïnstalleerd. CodeThemed, de ontwikkelaar van de tweak zegt dat de tweak nog niet helemaal perfect werkt, maar dat het indrukwekkend is hoe het al werkt in slechts een aantal dagen tijd.

De Lingual tweak is nu beschikbaar in Cydia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*