Veleo laat bestuurder auto parkeren met iPhone applicatie

Archief

Nadat autofabrikant Bentley een aantal Apple-gerelateerd functies liet zien op de Internationale autobeurs in Frankfurt. Is het nu de beurt aan Veleo, een bedrijf dat auto onderdelen levert zoals parkeersystemen. Ze hebben dit keer een automatisch parkeersysteem bedacht, dat gebruikers in staat stelt om de auto van afstand te parkeren met behulp van een iPhone.

De techsite CNET heeft een korte demonstratie gekregen van Valeo, een filmpje wat je hieronder kan vinden laat zien hoe het in het werk gaat. De gebruiker zelf hoeft weinig te doen, en heeft alleen de mogelijkheid om gas te geven en om te remmen. Dankzij de vele Park4U sensoren, is het mogelijk om te auto te parkeren met maar 55,88 cm speling tussen beide auto’s.

Deze Park4U techniek wordt momenteel door vele verschillende autofabrikanten gebruikt waaronder Audi en Volkswagen, al moet het natuurlijk nog blijken hoeveel mensen van plan om hun auto te gaan parkeren met de iPhone applicatie. De versie die momenteel in de auto’s zit is alleen geschikt voor bestuurders die nog in de auto zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*