Sprint gaat iPhone 4 verkopen vanaf October, iPhone 5 vanaf begin 2012

Archief

Verkoop medewerkers van de Amerikaanse provider Sprint, een van de grootste providers in de VS, zijn niet in gelicht over de release van de iPhone 5, maar over de release van de iPhone 4 die momenteel nog niet door sprint wordt verkocht in de VS.

Dit meldt TUAW dinsdag op haar blog, de medewerkers hebben te horen gekregen dat Sprint de iPhone 4 vanaf volgende maand met standaard 10$ data abonnementen mag gaan verkopen.

Echter lijkt deze informatie in tegenspraak met een rapport dat afgelopen maand gepubliceerd werd door The Wall Street Journal. De Sprint medewerker vertelde dat Sprint pas de volgende generatie iPhone mag gaan verkopen vanaf 2012, waarschijnlijk in het vroege voorjaar, terwijl de WSJ bekend maakte dat Sprint de ‘iPhone 5’ direct zal verkopen bij de lancering tegelijk met de Amerikaanse providers AT&T en Verizon.

De laatste van de “big four” in de VS is T-Mobile, AT&T hoopt het bedrijf te kunnen overnemen voor $39 miljard. Al lijkt AT&T een zware strijd te moeten gaan leveren, i.v.m. wettelijke goedkeuring, omdat de Amerikaanse regering bang is dat het de concurrentie pijn zou kunnen doen. Sprint heeft zelfs een eigen rechtszaak gestart om de deal tegen te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*