Sony Xperia Z3 (D6603) gespot bij FCC?

Archief

De IFA 2014 beurs in Berlijn begint langzaam maar zeker toch steeds dichterbij te komen, en dit lijkt ook indirect te resulteren in een aanhoudende geruchtenstroom over de Sony Xperia Z3. Het nieuwe high-end Android toestel van de Japanse fabrikant zal vermoedelijk tijdens dit evenement worden aangekondigd, en recente lekken hebben ons mogelijk al een idee gegeven van hoe de smartphone eruit zal komen te zien. De meest recente informatie vinden we in een aanvraag bij het Amerikaanse FCC, waar een Sony smartphone met de codenaam D6603 voorbij is gekomen, vermoedelijk de Sony Xperia Z3.

Dit nieuws zou er op kunnen duiden dat Sony met de Xperia Z3 plannen heeft voor een wereldwijde lancering, want in het verleden werden veel van de modellen pas enkele maanden later ook op de Amerikaanse markt gebracht. De aanvraag voor dit onbekende toestel zou een indicatie kunnen zijn dat Sony plannen heeft voor een gelijktijdige lancering internationaal. Het ligt voor de hand dat het toestel tijdens de IFA beurs, die op 5 september van start gaat, zal worden aangekondigd.

note3-xperiaz3-1

Uit de documentatie valt afgezien van wat basisfunctionaliteit niet op te maken met welke hardware de Sony Xperia Z3 zal worden uitgebracht. Wat we op dit moment weten is dat er ondersteuning aanwezig is voor 2,4/5GHz WiFi a/b/g/n/ac, NFC, Infrarood, GPS, Bluetooth 4.0 LE en natuurlijk 4G/LTE, inclusief de Amerikaanse frequenties.

Eerdere geruchten wezen op een Xperia Z3 met een Snapdragon 801 chipset, Adreno 330-gpu en 3GB aan RAM, hoewel ons de kans groter lijkt te zijn dat er gekozen zal worden voor de snellere Snapdragon 805-soc, aangezien de Snapdragon 801-soc ook al is gebruikt voor de Sony Xperia Z2. Verder zou Sony wel vast blijven houden aan een 1080p scherm in plaats van de QHD panelen van de Samsung Galaxy S5 LTE-A en de LG G3 LTE-A.

De Sony Xperia Z3 zal vermoedelijk in september op de markt worden gebracht, aangezien het bedrijf eerder dit jaar al liet weten elk half jaar een nieuwe high-end Android smartphone op de markt te brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren