Real Racing 2 nu beschikbaar voor de Mac, bestuur je auto met je iPhone of iPad

Archief

Het lijkt erop dat de Mac App Store steeds meer een centrale shop gaat worden voor Mac software, game ontwikkelaars tonen steeds meer interesse voor het Mac-platform. Het is moeilijk te zeggen waar de hype aan de wijten is, maar het zou kunnen komen door Apple’s marketing, iCloud opties, lagere prijzen en het gemakkelijk uitbrengen van software sinds ontwikkelaars zelf geen webshops hoeven te bouwen om hun software te kunnen verkopen. Het is in ieder geval goed nieuws dat meer en meer tripple-A titels beschikbaar komen voor de Mac, zeker voor de game fanaten onder ons.

De ontwikkelaar Firemint, wat verantwoordelijk is voor games als het populaire Flight Control op de Mac en iOS, heeft hun parade paardje, Real Racing 2, geport naar de Mac. Real Racing 2 is direct beschikbaar in de Mac App Store voor €10,49. Het spel is 711 MB groot, en bied gebruikers een high-definition racing game op de Mac, dankzij de Mind3D engine die ook ontwikkeld is door Firemint.

Een van de leuke opties in de game is het feit dat je je eigen iPhone of iPad kan gebruiken als stuur. De game bevat 30 verschillende auto’s met onder andere de Ford Shelby Mustang GT500 (2010), Nissan GT-R R35 (2010) en de McLaren MP4-12C (2012), je racet met 16 andere auto’s rond op 15 verschillende racebanen.

Firemint bracht recentelijk ook een iPad versie van de game uit, deze update voegde een 1080P modus toe via AirPlay.  De iPad versie van Real Racing 2 is momenteel in de aanbieding voor slechts €0,79.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*