Overflow brengt Cover Flow naar je iOS dock

Archief

Als je op zoek bent naar een tweak dat Cover Flow naar je iOS dock brengt, zoek dan niet verder want Overflow is alles wat je nodig hebt. De tweak brengt ook Cover Flow support voor bestaande jailbreak tweaks zoals Infinidock.

Het is indrukwekkend te noemen hoe de tweak werkt en eruit ziet, zeker als je Cover Flow nog nooit in zijn werk hebt gezien. Overflow vereist wel dat je iPhone of iPad gejailbreaked is, de tweak is helaas niet gratis maar voor $2 beschikbaar in de Cydia store.

Nu is dit zeker niet de eerste implementatie van Cover Flow in een iOS dock. Een van de beste Cydia tweaks, Springtomize 2 beschikt ook over degelijke functionaliteit, hoewel het er wel lichtelijk anders uitziet dan Overflow.

De keuze van de twee zal liggen aan je persoonlijke voorkeur, beide hebben hun eigen stijl en hun voor en nadelen. Eigenlijk maakt het niet uit welke keuze je maakt, beide implementaties van Cover Flow zijn erg goed gelukt.

In de video hieronder kun je zien hoe de tweak werkt in de praktijk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*