Nieuwe Home-button voor de iPhone 5?

Archief

Ukwire.hk heeft een aantal foto’s uitgebracht waarop een screen protector is te zien voor de iPhone 5. Een van de meest opmerkelijkste dingen is de langwerpige home-button die we nog niet eerder hebben gezien.

Op de 2e foto is duidelijk te zien dat het scherm een slag groter is dan de iPhone 4. Er zijn al verschillende case designs uitgelekt, die allemaal geschikt zouden moeten zijn voor de iPhone 5. Maar tot nu toe heeft niemand nog een design gehad met een langgerekte home button, al lijkt het meer voor de hand liggend dat het bedrijf zijn naam wil gaan vestigen dan dat het vertrouwelijke informatie heeft ontvangen van Apple. Het is goed mogelijk dat ze hebben gekeken naar de gelekte ontwerp documenten, en daarop een design hebben gemaakt.

Het feit is dat we tot nu toe nog weinig informatie hebben ontvangen, dat Apple op het punt staat om met een redesign aan te gaan komen voor de nieuwe iPhone.

Lang wachten hoeven we waarschijnlijk niet meer, aangezien de volgende generatie iPhone wordt verwacht in oktober.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*