Meer dan 700.000 apps in de App Store

Archief

De iTunes App Store is zonder twijfel één van de redenen van het succes van de iPhone, iPod Touch en iPad, en vandaag is bekend geworden dat er in totaal 700.000 applicaties in de virtuele winkel zijn te vinden.

Er is dus genoeg geprogrammeerd door ontwikkelaars om ons nog jaren zoet te houden zonder dat er ook maar een nieuwe applicatie bijkomt. Maar dat zal zeker niet gebeuren en in de komende maanden/jaren zullen er ongetwijfeld meer dan een miljoen apps te vinden zijn in de App Store.

In de App Store zijn nu meer dan 700.000 applicaties te vinden, 175.000 hiervan zijn games en andere entertainment apps. De iTunes Store is nog een stuk groter, met meer dan 26 miljoen muzieknummers, 190.000 televisie afleveringen, 45.000 films en meer dan anderhalf miljoen boeken die direct beschikbaar zijn.

Het komt niet als een complete verrassing dat de App Store zich blijft ontwikkelen in een ongelooflijk rap temp. De nieuwe iOS apparaten die jaarlijks uitkomen zorgen ervoor dat ontwikkelaars weer gebruik kunnen maken van betere hardware en nieuwe technologieën.

Hoewel de iPhone 5 niet een hoop nieuwe functies biedt, is het wel duidelijk dat het 4-inch scherm van de telefoon voor een hoop werk gaat zorgen. De GM van iOS 6 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars, laten we hopen dat de beste apps zo snel mogelijk worden aangepast aan het nieuwe scherm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*