LG G2 (D802) toont zijn spierballen in benchmark

Archief

LG zal binnenkort tijdens een speciaal persevenement de LG G2 gaan aankondigen, echter lijken er nog weinig details te zijn die we niet kennen. Het toestel verscheen eerder al op meerdere foto’s en op de GFXBench website, maar nu laat het toestel ook zijn spierballen zien in de AnTuTu benchmark.

Het nieuwe high-end model van LG beschikt zoals we weten over de krachtige Snapdragon 800 van Qualcomm met vier Krait 400 cores geklokt op 2,3GHz en een Adreno 330 GPU voor het grafische werk. In de verschenen benchmark behaalde de LG G2 (LG-D802) een score van bijna 30.000 punten, waardoor het direct één van de snelste toestellen op de markt zal gaan worden.

Schermafbeelding 2013-07-31 om 23.01.30

De LG G2 moet in de komende maanden concurreren met de Samsung Galaxy SIV, HTC One Max, Sony Xperia Z Ultra en de Xperia Togari (C6903). Hoewel de bovenstaande producten beschikken over dezelfde processor, valt de score in vergelijking net iets lager uit. Echter kan dit ook te maken hebben met een firmware voor de LG G2 die nog niet helemaal af is, en daarnaast weten we ook dat in ieder geval Samsung rommelt met de kloksnelheden bij het starten van een benchmark applicatie.

Naast de Snapdragon 800 processor zal de LG G2 beschikken over een 5,2-inch 1080p scherm, 13-megapixel camera met LED flitser(achter), 2-megapixel camera (voor), 2GB aan RAM, 2610mAh accu en draait het toestel op Android 4.2.2 Jelly Bean met LG’s eigen interface. Het meest interessante aan deze telefoon is overigens dat er aan de zijkanten geen knoppen zijn te vinden, want de volume knoppen zijn namelijk verplaatst naar de achterkant van het toestel, net onder de lens van de camera.

Op 7 augustus gaat LG de G2 voor het eerst aan de wereld onthullen tijdens een persevenement in New York, wat overigens voor iedereen zal zijn te volgen via een livestream.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren