Is dit de LG Nexus 5?

Archief

De op zeer waarschijnlijk Android 5.0 Key Lime Pie gebaseerde Nexus 5 zal ergens in de komende maanden worden aangekondigd, en volgens een anonieme bron zal het ontwerp gebaseerd zijn op de LG G2. Vandaag hebben wij onze hand weten te leggen op wat mogelijk een foto is van de achterkant van de Nexus 5. De foto is afkomstig van een LG tester en de omschrijving “Nxs5” laat weinig aan de verbeelding over.

Helaas weten we nog niet veel meer over de Nexus 5, maar volgens de website MyDrivers beschikt de Google smartphone over hetzelfde 5,2-inch 1080p IPS-scherm, echter heeft de krachtige Snapdragon 800 processor plaats moeten maken voor de Snapdragon 600 om de kosten van het toestel zo laag mogelijk te houden. De verwachting is dan ook dat de prijs van de Nexus 5 vergelijkbaar is met die van de Nexus 4.

Schermafbeelding 2013-08-19 om 12.24.56

Naast de downgrade van de processor zou de camera ook minder van kwaliteit zijn. De huidige Nexus 4 heeft een 8-megapixel camera en het lijkt onwaarschijnlijk dat de Nexus 5 een 13-megapixel camera gaat krijgen; de bronnen waarmee MyDrivers zouden hebben gesproken hebben laten weten dat het mogelijk gaat om een 10-megapixel camera, net zoals de Motorola Moto X.

De Nexus 5 zal bij de lancering draaien op Android 5.0 Key Lime Pie, de volgende generatie van het mobiele besturingssysteem van Google dat het stokje gaat overnemen van Android 4.3 Jelly Bean, deze versie kan momenteel ook worden gevonden op de Nexus 4. Het ligt overigens wel voor de hand dat andere recente Nexus apparaten de Android 5.0 ook ontvangen.

Update: It’s probably the LG Optimus L9 II

Schermafbeelding 2013-08-19 om 21.10.47

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*