iPhone Dev Team brengt Redsn0w 0.9.10b5 uit om iBooks DRM problemen op te lossen

Archief

Het iPhone Dev Team heeft zojuist Redsn0w 0.9.10b5 uitgebracht, het team heeft een nieuwe fix toegevoegd voor de gebruikers die problemen hebben met het gebruik van iBooks.

De vijfde bèta versie van redsn0w bevat een nieuwe oplossing voor het iBooks, ditmaal om de DRM problemen op te lossen. Een van de leden van het team, @planetbeing, heeft een fix ontworpen die de jailbreak detectie omzeilt, momenteel wordt 10% van de afbeeldingen incorrect getoond in iBooks. De oplossing is vergelijkbaar met de “hunnypot” fix, wat afgelopen jaar door hacker @comex werd uitgebracht voor de iOS 4.x jailbreak. Gebruikers die hun iOS apparaat al hebben gejailbreaked kunnen simpelweg redsn0w nog een keer draaien om de fix uit te voeren, vergeet niet om de ‘Cydia Install’ uit te vinken voordat je begint. Een andere manier is om de ‘Corona’ jailbreak te downloaden via Cydia, beide werken het hoort en er is geen manier die beter of slechter is.

U kunt hier (Windows/Mac)de laatste van redsn0w downloaden, een handleiding om met het jailbreaken te beginnen is hier te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*