.

Een iPhone 6 kopen? Kijk snel hier voor de beste deals!

Archief

Een iPhone 6 kopen is iets waar veel mensen al lange tijd naar uit hebben gekeken en vandaag is het dan eindelijk zover, want het is vanaf vrijdagnacht mogelijk om een bestelling te plaatsen voor de iPhone 6. De nieuwste creatie van Apple heeft een 4,7-inch groot Retina HD scherm gekregen en ook is er nog een grotere 5,5-inch iPhone 6 Plus te koop. Dit model beschikt over een scherm met een iets hogere resolutie en optische beeldstabilisatie, een feature die ontbreekt op de standaard iPhone 6. Wil je de iPhone 6 zo snel mogelijk in huis hebben dan is het belangrijk om de iPhone 6 of iPhone 6 Plus zo snel mogelijk te bestellen, want hoe eerder je erbij bent des te eerder je de telefoon thuis mag verwachten. Als het goed is zal de telefoon vanaf 26 september geleverd worden in Nederland.

iPhone 6 Prijzen

De iPhone 6 zal zoals gebruikelijk met alle Apple producten de eerste periode lastig zijn te verkrijgen en daarom hoef je er al helemaal niet op te rekenen dat de telefoon voor een lager bedrag dan de aanbevolen adviesprijs is te bestellen. Net als vorig jaar zal de iPhone 6 in de kleuren zwart/grijs, zilver/wit en goud zijn te verkrijgen. Het 16GB model heeft een adviesprijs van €699, voor het 64GB model betaal je €799 en mocht je het helemaal bond willen maken dan is er ook een iPhone 6 met 128GB opslagruimte beschikbaar voor €899.

Webwinkel iPhone 6 16GB iPhone 6 64GB  iPhone 6 128GB
 Dixons €699 €799 €899
 Typhone €699 €799 €899
 StudentMobiel €699 €799 €899
 BelSimpel €699 €799 €899
 GSMWijzer €699 €799 €899

iPhone 6 Abonnementen

Mocht je liever niet zoveel geld neerleggen in 1x dan is een iPhone 6 abonnement mogelijk een betere oplossing. De iPhone 6 is direct bij alle grote Nederlandse providers te bestellen, maar je kan er ook voor kiezen om een iPhone 6 abonnement af te sluiten via een externe partij zoals BelSimpel, Typhone, StudentMobiel of GSMWijzer. Bij Typhone is het zelfs mogelijk om je telefoon nog in de nacht te laten bezorgen voor het geval dat je echt niet langer meer kan wachten op je nieuwe iPhone.


Waarom iPhone 6 kopen?

We weten inmiddels dat de iPhone 6 op 9 september zal worden aangekondigd, maar de grote vraag is wanneer de telefoon in Nederland zal zijn te verkrijgen? Vandaag hebben wij gesproken met een betrouwbare bron, die ons onlangs nog wist te voorzien van een foto van de Samsung Galaxy Alpha en zeer nauw betrokken is bij een welbekende Nederlandse provider.

Volgens onze insider zal de iPhone 6 vanaf 19 september te bestellen zijn bij in ieder geval 1 Nederlandse provider, helaas mogen we je niet vertellen om welke provider het gaat. De standaard iPhone 6 (met 16GB opslagruimte) zal bij een abonnement van rond de €55 gratis zijn te verkrijgen. Dit betekent ook dat de adviesprijs van de iPhone 6 in vergelijking met eerdere jaren op hetzelfde niveau zal blijven (€699).

329476-iphone-5-launch-in-new-york

Het zal overigens slechts gaan om 1 model, waarbij het voor de hand ligt dat het gaat om de 4,7-inch iPhone 6. In het backend systeem zou er ook niks op duiden dat er twee verschillende iPhone 6 modellen op de markt worden gebracht. Momenteel zou de provider druk bezig met het testen van de 4G+/LTE-Advanced technologie, zodat het kort na de lancering van de iPhone 6 kan beginnen met het aanbieden van nieuwe abonnementen, die gebaseerd zijn op hogere datasnelheden. Extra personeel zal vanaf volgende week worden ingezet om de lancering van de iPhone 6 zo soepel mogelijk laten te verlopen.

De iPhone 6 zal overigens niet het enige toestel zijn met ondersteuning voor LTE-A, want op korte termijn zal in Nederland ook de Samsung Galaxy S5 (SM-G901F) op de markt worden gebracht, waarvan we je eerder al de handleiding toonden.

Mocht de informatie kloppen die wij hebben ontvangen dan zal de uitlevering van de iPhone 6 op 26 september van start gaan. De verwachting is overigens dat de provider niet op de dag van release de iPhone 6 zal kunnen uitleveren. Mocht je de iPhone 6 direct in huis willen hebben dan zal je een nachtje voor de Apple Store moeten wachten of je heil zoeken in het buitenland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren