.

iPhone 6 nu al te koop?

Archief

Je zou het bijna denken dat het de iPhone 6 is op de foto, maar de smartphone die je hieronder ziet is de Wico6 een zeer ‘geslaagde’ Android kloon van wat vermoedelijk de iPhone 6 gaat worden, maar dat zullen we pas ergens in september gaan zien. Het is in ieder geval interessant om te zien dat fabrikanten tegenwoordig al bezig zijn met het ontwikkelen van een iPhone kloon voordat het originele product al op de markt is gebracht. Toch kunnen we niet ontkennen dat de Wico6 wel heel erg op de gelekte foto’s van de iPhone 6 lijkt, en niet alleen is de telefoon zelf volledig gekopieerd, want ook de verpakking en accessoires zijn bijna 1:1 nagemaakt.

De iPhone 6 kloon is verder volledig functioneel, maar zoals je begrijpt zijn er een aantal (belangrijke) verschillen tussen de Wico6 en de originele iPhone. Zo draait de smartphone niet op iOS, maar op een volledig aangepast versie van Android dat zoveel mogelijk de werking en het uiterlijk van iOS 7 probeert te imiteren. Hoewel de verschillen best wel zijn op te merken wanneer je goed kijkt, moeten we het de Wico6 nageven dat er veel gekeken is naar details qua ontwerp en gebruikersinterface.

Gezien het feit dat de Wico6 draait op Android hoeven we ook geen Apple A7 of A8 chipset te verwachten, want in plaats daarvan vinden we onder de motorkap een 2,4GHz quad-core MediaTek processor met 2GB RAM, 8GB opslag en een 4,7-inch LCD scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Het is dus zelfs voor Android begrippen een low tot mid-range toestel waarvan je geen wonderen moet verwachten, en in de video wordt het al snel duidelijk dat de Android skin zeker niet zo soepel draait als iOS 7 op een echte iPhone 5S/6 met de nieuwste hardware.

Voordat we vergeten willen we nog even opmerken dat de release van de Wico6 zeker niet hoeft te betekenen dat dit ook het daadwerkelijke ontwerp is van de iPhone 6, want tot op heden lijken alle lekken en geruchten nog gebaseerd te zijn op de schematische tekeningen die enkele maanden geleden op het internet verschenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren