iPhone 5 klaar voor productie, aankondiging in de zomer?

Archief

Volgens de Apple geruchten website 9to5mac is de iPhone 5 al klaar voor productie. De website claimde dit nieuws te hebben ontvangen van een bron dichtbij het productie proces van Apple en Foxconn staat. De bron zegt dat er meerdere test versies in de fabriek zijn gespot, deze modellen lijken erg op elkaar maar kunnen kleine veranderen bevatten die lastig te zijn, het is daarom ook moeilijk om te zeggen hoe de definitieve versie van de iPhone 5 eruit zal zien. Er zijn wel een paar punten die telkens overeenkomen.

– 4-inch of groter scherm, waarschijnlijk gemaakt door LG
– Geen druppel-achtige vorm waar afgelopen zomer over werd gesproken, kort voor de lancering van de iPhone 4S.
– De huidige prototypen zijn allemaal symmetrisch in dikte en lengte, en zijn langer dan de huidige iPhone 4 en iPhone 4S.
– Er is nog geen definitieve versie van de iPhone 5.

De aankondiging en lancering van de volgende generatie iPhone zal waarschijnlijk weer plaats vinden in de zomer, zoals we gewend zijn van vorige aankondigen.
Maar we zullen nog een tijdje moeten wachten of deze bron echt zo betrouwbaar is als wordt gezegd, 9to5mac heeft er vorig jaar namelijk ook een aantal keren erg behoorlijk naast gezeten met de zogenaamde iPhone 5 launch. Al zegt 9to5mac er wel bij dat dit dezelfde bron is die aangaf dat de iPhone 5 niet uit zal worden gebracht afgelopen jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*