iPhone 5 aankondiging slechts kwestie van enkele weken

Archief

Volgens de New York Times is een aankondiging van de volgende generatie iPhone slechts een kwestie van weken.

Volgens een Apple-medewerker die graag anoniem wenst te blijven, zijn we slechts enkele weken verwijderd van de aankondiging van de nieuwe Apple iPhone 5.

Het rapport van de NYT verwijst naar de Case-Mate covers die gisteren gelekt waren, en anonieme Apple medewerkers hebben bevestigt dat de volgende generatie iPhone er vergelijkbaar uit zal gaan zin.

Uit beschrijvingen die ik heb gehoord van Apple medewerkers, lijken me de foto’s zeer authentiek.

Er is tot nu toe veel discussie over der vraag of er nou een nieuwe iPhone 5 komt met een redesign, of dat Apple alleen met een verbeterde iPhone 4 komt met een snellere processor en meer geheugen. Er is zelfs een kans dat ze er beide komen, een als high-end en een als budget model.

De NYT gaat in zijn artikel verder in op de specificaties, en bevestigen eerdere gerucht dat de volgende generatie iPhone een 8 megapixel camera gaat krijgen, i.p.v. de 5 megapixel die momenteel wordt gebruikt in de iPhone 4. Ook heeft de krant het over de mogelijkheid van near-field communiciate, al lijkt deze techniek eerder geschikt voor de iPhone 6 dan voor de aankomende generatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*