.

iPad 3 krijgt retina display, A6-processor en ondersteuning voor LTE

Archief

De website BGR meldt dat het foto’s heeft ontvangen van een bron die claimt dat dit screenshots zijn Apple’s iBoot development en debugging software voor de bootrom, het laat een aantal details en specificaties van de iPad 3 zien. De screenshots verwijzen naar de “J1” en “iPad3,1” model nummers, namen die al opdoken bij eerdere geruchten, de bootrom laat ook zien dat de processor als S5L8945X waar aangeduid, vermoedelijk als onderdeel van de nieuwe A6 processor.

De model nummers zijn J1 en J2 (iPad3,1 en iPad3,2), dit zijn dezelfde namen die ook in het artikel van DigiTimes waren te lezen, dit zijn geen twee verschillende apparaten, de een heeft alleen ondersteuning voor Wi-Fi terwijl het andere model een GSM/CDMA/LTE chipset heeft voor alle providers. Het zal ook de eerste keer zijn dat Apple gebruik gaat maken van de A6 processor, het gebruikte modelnummer is S5L8945X. De A4 processor was de S5L8930X en de A5 de S5L8940X.

Hoewel het op de screenshots niet duidelijk is of de A6 een quad-core processor is, lijkt het wel in de lijn van de verwachtingen te liggen. De huidige A5 processor die vorig jaar zijn debuut maakte in de iPad 2 is een dual-core processor en de A4 processor een single-core. Volgens de website zal de iPad 3 alle netwerken ondersteunen (GSM, CDMA en 3G).

BGR weet niet hoe betrouwbaar de bron is, screenshots van iBoot kunnen makkelijk worden vervalst, maar als de details kloppen dan lijkt alles erop dat de iPad 3 een prima update gaat worden voor de Apple fans.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren