.

HTC One vernedert concurrentie in benchmarks

Archief

benchmark htc oneHTC heeft vandaag dan eindelijk de nieuwe HTC One aangekondigd, in onze uitgebreide artikel kun je alvast lezen wat je op 15 maart mag verwachten van het nieuwe Android vlaggenschip. Wat we tot op heden nog niet wisten zijn de prestaties van de quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor, maar zojuist zijn ook de eerste benchmarks verschenen en de resultaten zijn zeer indrukwekkend te noemen. Het blaast de concurrentie met Tegra 3 chips weg, en ook kan de Nexus 4 (score van 5000) met de Snapdragon S4 Pro en Xperia Z (score van 8000) niet tippen aan de prestaties van de HTC One. Het nieuwe toestel van HTC laat deze modellen met een score van maar liefst 12.417 ver achter zich.

Wanneer we de overige scores bekijken dan zien we dat de CPU goed is voor een score van 37.304, geheugen 10.922 en I/O maar liefst 10.566. Het zijn geweldig scores, vooral wanneer we kijken naar de scores van de Nexus 4: CPU 10.687, geheugen 7.612 en I/O 3.340. De vier Krait 300 cores die geklokt zijn op 1,7GHz lijken opnieuw een grote stap vooruit te zijn ten opzichte van de Snapdragon S4 Pro. Het is op dit moment dan ook een feit dat de HTC One op dit moment de snelste smartphone op de markt is, hoewel we nog tot 15 maart zullen moeten wachten.

De benchmarks in Sunspider verschilden met een score 1195,2ms weinig met die van de HTC One X (1215,4ms) en de Samsung Galaxy S III (1082,2ms). Hou er wel rekening mee dat de software nog kan veranderen voor de lancering in maart 2013, daarnaast kunnen de scores ook worden beïnvloed door externe factoren.

Mocht je meer willen weten over de HTC One dan raden we je aan om onze HTC tagline te blijven volgen, want in de komende uren/dagen zullen we nog een hoop nieuwtjes naar buiten brengen over de HTC One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren