HTC One officieel bevestigd in Champions League wedstrijd

Archief

Schermafbeelding 2013-02-12 om 21.46.49Voor het weekend gingen er al geruchten dat HTC niet de M7 maar de HTC One gaat uitbrengen als het nieuwe Android vlaggenschip van het bedrijf. Er verschenen kort daarna nog enkele aanwijzingen dat dit ook daadwerkelijk het geval was, waaronder de EXIF data van de foto die in het afgelopen weekend verscheen op Flickr. Vanavond kan het speculeren echter stoppen want HTC heeft in de Champions League wedstrijd tussen Celtic en Juventus via een reclamebord de naam ‘HTC One’ bevestigd.

Het is ook opmerkelijk om te zien dat HTC de naam van een tot op heden onbekend toestel al eerder bekend maakt tijdens een voetbalwedstrijd. Op 19 februari zal het bedrijf tijdens een speciaal persevenement in Londen en New York het nieuwe toestel aan de pers onthullen. We hoeven in ieder geval niet langer te twijfelen aan de naam van het toestel. Volgens de informatie van een Franse telecom retailer zal de HTC One vanaf 8 maart zijn te verkrijgen, de prijs zal in Frankrijk rond de 650 euro liggen.

De HTC One zal naar verluidt zijn uitgerust met een 4,7-inch 1080p scherm, quad-core Snapdragon S4 processor die per core op 1,7Ghz is geklokt, 2GB RAM, 32/64GB opslagruimte, Ultrapixel-camera en de smartphone zal draaien op Android 4.2 Jelly Bean met de nieuwe Sense 5.0 interface die door HTC zelf is ontwikkeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*