Grotere vraag naar iPhone 5 dan naar iPhone 4

Archief

Volgens de analisten van RBC Capital Markets, is de iPhone 5 nu al populairder dan de iPhone 4 ondanks het feit dat we nog amper wat van de specificaties en het toestel af weten.

Analist Mike Abramsky zei dat 31 procent van de ondervraagde consumenten van plan was om de nieuwe iPhone aan te gaan schaffen. In een vergelijkbaar onderzoek in 2010, gaf 25% van de consumenten aan een iPhone 4 te gaan kopen.

In aanvulling op het onderzoek vroeg Abramsky bestaande iPhone gebruikers of ze van plan waren om te upgraden, 66% procent van de bestaande iPhone gebruikers gaven aan dat het “zeer waarschijnlijk” of “waarschijnlijk” is dat ze zullen upgraden naar de iPhone 5.

Het rapport is uitgebracht op 14 september en is gebaseerd op een onderzoek van 2200 mensen dat is uitgevoerd in de VS tussen 2010 en 2011.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*