Geen iPad 3 maar iPad 2S?

Archief

Terwijl de meeste fabrikanten van iPhone covers en cases vorig jaar behoorlijk de mist in gingen met het produceren van cases voor een dunnere en grotere iPhone 5, hebben deze fabrikanten normaal een redelijke inkijk in de toekomstige hardware van Apple. Elk jaar is het raak wanneer cases vroeger dan bedoeld uitlekken, al lekken sommige fabrikanten de cases expres voor wat gratis reclame. Het jaar 2012 is daarop geen uitzondering, een cover voor de derde generatie iPad is uitgebracht.

De fabrikant “Chinee” uit China is begonnen met het verkopen van de cases voor de iPad 2S. Dit zal volgens het bedrijf betekenen dat de volgende generatie iPad alleen met een aantal interne hardware wijzigingen zal komen. Volgens eerdere geruchten zal de iPad 3 lichtjes dikker zijn dan zijn voorganger, al zal het design verder niet veranderen. Chinee zegt dat de iPad 2S volgens het bedrijf 1MM dikker zal zijn dan de huidige iPad 2. De fabrikant zegt dat zij dit hebben vernomen van bronnen die veel informatie hebben over het productie proces van Apple producten.

Het verkopen van iPad 2S/3 cases kan betekenen dat er al productie schema’s voor de nieuwe iPad rondcirculeren. Ook kan het geruchten bevestigen dat de productie van de iPad 3 al is begonnen, maar de vraag blijft of Chinee te vertrouwen is of dat het simpelweg een goede promotie stunt is. Het is zeker opmerkelijk te noemen dat het bedrijf refereert naar de iPad 2S, mochten de verhalen over een quad-core processor, een Retina Display en Siri waar zijn dan lijkt de naam iPad 3 een stuk realistischer.

De nieuwe iPad zal ook een betere voor en achter camera bevatten voor FaceTime HD. We verwachten dat de iPad 3 eind februari of begin maart wordt aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*