Foto iPhone 5 onderdelen gelekt? A5 chipset voor nieuwe iPhone?

Archief

Weten we niet zeker of deze foto nou een onderdeel laat zien van de goedkopere iPhone 4S, iPhone 5 of dat de foto weleens echt is maar we zagen de foto staan op de Chinese Twitter kloon Weibo en vonden het interessant genoeg om te posten. Op de foto is namelijk duidelijk een A5-logo te zien op de chipset.

En je zou misschien denken dat het een iPad 2-chip is, alleen ziet deze er compleet anders uit zoals je kan zien op de vergelijking foto’s hieronder. De chipset laat vele gelijkenissen zien met de huidige A4-chipset die wordt gebruik voor de iPhone 4.

De foto lijkt erg veel op een foto die enkele weken werd gelekt, waarvan ook beweerd werd dat het de iPhone A5-chipset is. Alleen hebben wij toch onze bedenkingen, als we een kijkje nemen naar het A5 logo dan lijkt het niet al te professioneel. De A lijkt namelijk een beetje uitgelopen te zien, wat zou kunnen duiden dat het erop is geschilderd, alleen is de foto zo onduidelijk dat er moeilijk wat van te maken is.

Het deel van de batterij capaciteit komt ook overeen met die van de iPhone 4, die geleverd wordt met een 1420 mAh batterij, op de foto lijken alleen de laatste 3 getallen te zien 430 mAh wat zou kunnen duiden op een 1430 mAh batterij voor de volgende generatie iPhone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*