EFI update brengt betere Thunderbolt support en Lion Internet Recovery naar de MacBook Pro

Archief

Apple heeft deze week drie firmware-update uitgebracht de verbeterde support bevatten voor de nieuwe Apple Thunderbolt Cinema Displays. Alleen heeft de update voor de MacBook Pro nog een nieuwe feature, namelijk Lion Recovery via het internet.

Met Lion Recovery is het mogelijk om via een internet verbinding een Mac systeem te herstellen. De rest van de update lost de compatibiliteit problemen op met de Thunderbolt Display en verbeterd het de Thunderbolt Target Disk Mode prestaties.

Internet Recovery is een van de vele nieuwe opties voor OS X Lion, het geeft gebruikers de mogelijkheid om OS X Lion op een lege harde schijf te installeren zonder dat een vorige installatie van OS X Snow Leopard nodig is. He installeert een kleine bootloader die ervoor zorgt dat een volledige Lion installatie mogelijk is op het systeem.

Internet Recovery was in eerste instantie alleen beschikbaar voor de nieuwe MacBook Air en Mac Mini modellen, maar Apple heeft met de laatste EFI update de functie ook naar de MacBook Pro modellen gebracht die zijn uitgekomen in februari 2011.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*