.

Derde iOS 6 bèta mogelijk vandaag beschikbaar voor ontwikkelaars

Archief

Volgens hacker @iH8sn0w, bekend van zijn Sn0wbreeze tools, is er een grote kans dat Apple vandaag alweer de derde bèta van iOS 6 gaat uitbrengen. Ook weet de hacker te melden dat hij erg blij is met het feit dat JailbreakCon steeds verder nadert.

De hacker geeft toe dat hij “super enthousiast” is, elke dag die voorbij gaat is weer een dag dichterbij JailbreakCon. In het afgelopen uur gaf de hacker zijn volgers op Twitter iets om over na te denken, zo’n 121.000 volgers zagen namelijk de volgende tweet voorbij komen.

 

Iedere iOS bèta heeft een vervaldatum waardoor het mogelijk is voor hackers om ongeveer te bepalen wanneer de volgende bèta gaat worden uitgebracht door Apple. De verwachting is dat iOS 6 ergens in oktober tegelijk met de nieuwe iPhone gaat worden uitgebracht voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, iPad 3, Apple TV 2G, Apple TV 3G, iPod Touch 3G en 4G.

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren