Chronic-Dev Team werkt aan untethered jailbreak voor iOS 5

Archief

Voor de gebruikers van iOS die graag gebruik maken van een jailbreak is het waarschijnlijk belangrijk nieuws. Apple staat namelijk op het punt om de laatste versie van iOS te gaan uitrollen, en op dit moment is het alleen mogelijk om iOS 5 tethered te jailbreaken. Maar het blijkt nu dat er een team bezig is om met een untethered jailbreak te gaan komen voor iOS 5.

Een van de leden van het Chronic-Dev Team maakte het nieuws bekend, volgens @pod2g is het team hard aan het werk om iOS 5 untethered te gaan jailbreaken.

Zoals de meeste misschien al weten is het momenteel alleen mogelijk om iOS 5 via een tethered manier te jailbreaken, dit houd in dat je voor elke reboot van je iOS device een computer nodig bent om deze opnieuw te starten. Deze stap kost je maar een paar minuten, maar kan toch heel vervelend zijn als je systeem onverhoopt crasht en je geen computer of kabel bij je hebt.

Als je momenteel een van de gebruikers bent die iOS 5 aan het testen is dan heb je helaas pech, het team gaat geen untethered jailbreak uitbrengen voor de beta versies. Dit wordt niet gedaan, aangezien Apple de exploit makkelijk kan gaan patchen voor de final release van iOS 5. Zoals gewoonlijk wordt er geen datum gegeven, aangezien het nog niet eens zeker is wanneer iOS 5 voor alle gebruikers gaat uitkomen. Al lijkt een release niet meer ver weg, en is de verwachting dat tegelijk wordt uitgebracht met de aankondiging van de iPhone 5.

Het nieuwe iOS 5, werd in Juni aangekondigd tijdens het WWDC, en bevat vele nieuwe functies, zoals het vernieuwde notificatie systeem, Twitter integratie en Apple’ s cloud-based service iCloud.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*