Belkin komt binnenkort met Thunderbolt docking-station

Archief

Sinds de introductie van de nieuwe Apple Thunderbolt Displays, hopen Apple gebruikers op fabrikanten die een docking station gaan ontwikkelen met dezelfde mogelijkheden, alleen dan wel zonder de monitor en het prijskaartje van bijna 900 euro.

Belkin heeft het heft in handen genomen, en komt binnenkort met een alternatief dat dezelfde mogelijkheden heeft als de nieuwe Apple Cinema Display maar zonder je hele portemonnee leeg te roven. Het bedrijf is van plan om het nieuwe dockingstation deze week te gaan presenteren tijdens het Intel Developer Forum.

De Belkin Thunderbolt Express Dock komt met drie USB poorten, een Thunderbolt poort for ‘daisy chaining’, een Firewire port and a Gigabit Ethernet poort. Dit is bijna een kopie van de interface die kan worden gevonden op de 27-inch Apple Thunderbolt Display.

Er wordt helaas nog met geen woord gerept over de verwachte prijzen, en de datum dat het product verkrijgbaar moet zijn in de winkels. Dus het is nog even wachten, waarschijnlijk komen we meer te weten deze week tijdens het Intel Developer Forum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*