Apple vervangt eerste generatie iPod Nano’s met de huidige generatie iPod Nano’s

Archief

Enkele uren nadat we melden dat Apple leek te beginnen met het verzenden van de huidige generatie iPod Nano’s als vervanging voor de teruggeroepen eerst generatie iPod Nano’s die problemen hadden met een slechte batch batterijen. Blijken nu verschillende gebruikers al hun nieuwe iPod Nano te hebben ontvangen.

The iPod Nano’s zijn van de zesde generatie, het huidige model, maar het serienummer dat je kan intoetsen op je Apple Support profile laat zien dat de garantie is vervallen. De kans is daardoor groot dat het refurbished modellen betreft, of nieuwe modellen waarvan de garantie is gedeactiveerd. The verstuurde iPod Nano’s zijn allemaal in de kleur grijs. Apple had aanvankelijk moeite om de teruggestuurde modellen te vervangen met hetzelfde model. Volgens de geruchten is Apple nu door zijn voorraad heen, en zal het vanaf nu de huidige modellen gaan versturen naar klanten.

Apple bracht de eerste iPod Nano op de markt in September 2005, dit model was beschikbaar in 2GB en 4GB, later voegden ze ook nog een 1GB model toe aan de line-up. Dit eerste model maakte nog gebruik van een clickwheel en een 1.5-inch scherm voor het weergeven van de iPod interface.

De huidige iPod Nano is the helft kleiner en maakt gebruik van een 1.5-inch touchscreen met een aangepast versie van iOS, beschikbaar in 8GB and 16GB met een speeltijd van maximal 24 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*